Cerere unban Sile

În cazul în care consideraţi că vi s-a făcut o nedreptate şi doriţi debanarea(deblocarea) contului, aici puteţi face o cerere.
Avatar utilizator
masman34
Utilizator inregistrat
Utilizator inregistrat
Mesaje: 2
Membru din: Aprilie 25th, 2019, 12:03 am

Cerere unban Sile

Mesaj de masman34 » August 8th, 2019, 9:12 am

Nume reclamant(username sau nume caracter): Sile
Dovada: http://www.girlshare.ro/3769768028.4
Alte adăugări: In primul rand, as vrea sa precizez ca "Deyu" este un player slab cu tot cu perso, de cand sunt pe server, chiar si la inceput, cand nu aveam perso, statea 10-15 min sa ma bata! Nu inteleg chestia asta, daca unul este mai bun ca celalalt, nu inseamna ca foloseste buguri :) ! Pana acum o saptamana, nu stiam ca pestii te ajuta la dmg , iar voi ma luati ca am buguri !
In al doilea rand, vreau sa precizez, faptul ca, el a venit la MINE in REGAT, aveam 2x buffuri (binec + leac) cred ca se vede si in "video ul" pe care mi l a facut ! Din cate am vazut, cand ai bufful de la binecuvantare iti scade dmg cu 1-2k , de aia si cer buff, ajuta mult, stiu toti asta ! Este si normal sa scada de la 7-8-9 k la 5-6k cand ai si perso full pe tine! :) ... Inca ceva, zicea ca fac nush ce bug cu armura de lv 0 :)) .. Frate , imi dadeai o bucata de spirit , imi sarea aproape jumate de viata, aveam noroc ca era "lStefania" , te arunca de langa mine :) ! Apoi, am bagat zodiacul, imi dadeai 5-6k, ce buguri fac? Ca am full war pe mine si cu 2x buff ? Jalnic ! Daca eu fac bugguri, eu de ce iti dadeam pe hit 1,5k in regat la mine ? Stiu de ce, erai full aparare ..:))
In concluzie, as vrea sa spun ca daca puneam un alt player care are pv pe perso, dadea mai mult dmg ca el! Erau aia pe acolo, imi dadea unu 5k pe hit si nu avea pic de perso pe el, eram tot bagat pe war, scut, curea, etc, etc !

Am uitat sa precizez, el lua intre 20 si 25k !
Cu ce cont ati venit sa ma verificati : http://www.girlshare.ro/3769768335.3
Ia 10k normala si nu am iteme pe mine decat o sabie imperiala,zodiacul si un skin normal .. :)

Scrie răspuns