Propunere Personalizate

In aceasta sectiune puteti veni cu idei pentru server
Avatar utilizator
asacamine
Mesaje: 47
Membru din: Mie Apr 01, 2020 11:49 am
Locatia: Ploiesti / Patria Hotilor
Contact:

Propunere Personalizate

Mesaj de asacamine » Mie Dec 02, 2020 12:41 pm

Salutare.


Vin si eu cu o propunere in legatura cu perso-urile. Propunerea suna cam asa. Cei ce nu au donat deloc pentru perso,sa nu aiba voie sa foloseasca perso-urile imprumutate,exact ca regula implementata pentru skin-ul foc. Cei ce au donat,dar pe parcurs au pierdut perso/au fost furati/le-au dat.... Sa aiba voie sa foloseasca imprumutate,dar repet,doar cei ce au donat !
De ce vin cu propunerea asta !? Pentru ca multi au perso imprumutate/furate/cersite/primite din mila. Serverul din ce traieste ? Din donatii... Daca fiecare " se descurca " de perso,din cerseala/furaciuni/milogeala... Nimeni nu mai doneaza pentru perso... Astept PRO/CONTRA si desigur,argumente. Ai donat pentru perso ? Ai dreptul sa il tii. Nu ai donat,deloc... Niciodata pentru perso ? Confiscate !
:mrgreen: :mrgreen:
Imagine

Avatar utilizator
Onlinefront
Mesaje: 24
Membru din: Mie Dec 02, 2020 10:26 am

Top-Rated Digital Marketing Company In Delhi | SEO Services | Online Front

Mesaj de Onlinefront » Sâm Dec 05, 2020 6:45 am

SEO standing for search engine optimization is the base of internet marketing and bringing traffic to the website. Online Front is the best SEO(search engine optimization) company in Delhi. A good SEO package helps a businessman to achieve remarkable improvement in website visibility and ranking. Online Front all in one digital solution, where you can get full digital marketing services with the best packages.
Visit:-
Digital Marketing Company In Delhi
Digital Consultancy
Social Media Management Packages
Buy Youtube Subscribers
Email Marketing Services
Website Design Packages

Scrie răspuns