Fac această propunere fiindcă nu mi se pare ok să nu am voie să schimb un item personalizat cu un alt player atâta timp cât este item ul tău, ai donat pentru el și ți l-ai însușit!!! Care este pierderea celorlalți dacă eu schimb un item? Un mic exemplu: dacă eu nu am euro pe joc și nu vreau să farmez, practic, nu am chef și doresc să-mi vând un item cumpărat cu banii mei pe euro în joc, de ce să fie interzis? În regulament văd că scrie să nu vindem pe bani, iar pe alte părți aud că nu ai voie să schimbi pe server cu alte iteme, lămuriți-mă și pe mine... având în vedere că pe server încă se schimbă iteme.
Altă chestie, treaba cu skin foc.
Pentru acela, nu am plătit? Este un item modat? Nu, este un oarecare perso ca și altele, de ce îmi este interzis să-l dau unui prieten să joace cu el? L-am furat? Nu sunt lămurit de tot ce v-am scris mai sus și chiar vă rog să mă lămuriți și pe mine. Zi frumoasă
Trade
- ziggystar17
- Locatia: Bistrita
Re: Trade
De acord. Avem voie sa dam pe propria raspundere iteme asa ni s-a zis. Din moment ce le-am cumparat de ce nu am avea voie sa le schimbam ? Pe propria raspundere.
- marius23scute
- Locatia: Arad,[H]Mariusz
PRO!
O parere si aici va rog!!!
Cam acelasi lucru dar nu baga nimeni in seama : https://brilliantsmt2.ro/forum/viewtopic.php?f=59&t=439
O parere si aici va rog!!!
Cam acelasi lucru dar nu baga nimeni in seama : https://brilliantsmt2.ro/forum/viewtopic.php?f=59&t=439
- [Owner]Alex
- Administrator
Toti membrii staff trebuie sa raspunda pentru a aproba propunerea!
Nu mi se pare corect , una e să împrumuţi un costum unui prieten şi alta e să îl vinzi . Nu e corect faţă de restul donatorilor , ei au dat bani reali pentru a cumpăra un perso iar alţii să-l cumpere cu chestii din joc..nu e chiar ok .. şi având in vedere că e ilegal să faci tranzacţii de aici pe alte servere sau să vinzi pe bani reali , nu prea văd rostul .
Deci CONTRA
Deci CONTRA
- asacamine
- Locatia: Ploiesti / Patria Hotilor
Chiar daca am o parere foarte proasta despre tineziggystar17 scrie: ↑Mie Mai 06, 2020 5:25 pmDe acord. Avem voie sa dam pe propria raspundere iteme asa ni s-a zis. Din moment ce le-am cumparat de ce nu am avea voie sa le schimbam ? Pe propria raspundere.

- asacamine
- Locatia: Ploiesti / Patria Hotilor
Pe server e ok sa faca tradeuri de-astea. El a dat bani reali, cel care are perso, daca el vrea sa il vanda pe euro in joc, este problema lui,sunt banii lui , dar fara comert cu alte servere sau cacaturi de-astea .zAlexx scrie: ↑Joi Mai 07, 2020 6:15 pmNu mi se pare corect , una e să împrumuţi un costum unui prieten şi alta e să îl vinzi . Nu e corect faţă de restul donatorilor , ei au dat bani reali pentru a cumpăra un perso iar alţii să-l cumpere cu chestii din joc..nu e chiar ok .. şi având in vedere că e ilegal să faci tranzacţii de aici pe alte servere sau să vinzi pe bani reali , nu prea văd rostul .
Deci CONTRA

Cine a vorbit de vândut ? Cine a vorbit de schimburi între servere ? Mai citește o dată propunerea te rogzAlexx scrie: ↑Joi Mai 07, 2020 6:15 pmNu mi se pare corect , una e să împrumuţi un costum unui prieten şi alta e să îl vinzi . Nu e corect faţă de restul donatorilor , ei au dat bani reali pentru a cumpăra un perso iar alţii să-l cumpere cu chestii din joc..nu e chiar ok .. şi având in vedere că e ilegal să faci tranzacţii de aici pe alte servere sau să vinzi pe bani reali , nu prea văd rostul .
Deci CONTRA

- [Owner]Alex
- Administrator
Propunere acceptata (DOAR SCHIMB PE SCHIMB, VANZARE INTERZISA)
Ai voie sa schimbi perso, nu ai voie sa le dai pentru iteme alte servere, sanctionarea va fi cu banip, Locked!
Ai voie sa schimbi perso, nu ai voie sa le dai pentru iteme alte servere, sanctionarea va fi cu banip, Locked!