[GHID] Eveniment de Paste

În această secţiune veţi putea posta orice ghiduri legate de Metin2.
Avatar utilizator
Morphinum
Utilizator inregistrat
Utilizator inregistrat
Mesaje: 1
Membru din: Aprilie 10th, 2019, 7:08 pm

[GHID] Eveniment de Paste

Mesaj de Morphinum » Aprilie 13th, 2019, 3:29 pm

Salutare dragi jucatori colegi de Brilliants Metin2 care inca mai accesati acest forum uitat de timp si lume. Va voi arata mai jos detalii despre evenimentul de Paste organizat de al nostru STAFF care nu a fost in stare sa ne ofere mai multe informatii despre event in afara de: "Am implementat eventul de Paste, descarcati noul client pentru o functionare normala" (noul client fiind vechiul client pe care il aveati deja descarcat in PC, daca erati atenti ultima modificare la folderul clientului a fost efectuata in 24 februarie sau ceva de genul, ma rog).

Tot ce trebuie sa faceti este sa va duceti in fiecare map1 al fiecarui regat, la Nea' Vasile si sa intrati in mapa Easter Event Map.
ImagineImagine

Dupa ce ati intrat in aceasta mapa, va trebui sa spargeti niste metine numite Oua de Paste.
Imagine

Aceste metine vor dropa in proportie de 65% cu succes 2 tipuri de oua: unul verde si unul alb ornat sau GRI/CENUSIU, cum vede domnul [SGA]Catalin de foarte multe ori.
Imagine

Ouale albe ornate sau GRI/CENUSII daca veti da click dreapta pe ele, acestea va vor oferii o gramada de premii frumoase care se transforma mai apoi in cacaturi pentru ca sunt prea multe si nu mai ai ce face cu ele, costumele si mastile neputand fi vandute in shop, majoritatea ca sa puteti macar face niste yang pe care ORICUM NU AVETI CE FACE CU EL ca moneda de schimb in acest server este EURO, pentru care munciti o gramada sa strangeti o cantitate necesara pentru niste iteme usor varza.
Imagine

Ouale verzi in cantitate de 200 buc, le oferiti Iepurasului de Paste din fiecare map1 al fiecarui regat ca sa va dea un cacat de cos de Paste care va ofera exact aceleasi prostii ca ouale albe ornate sau GRI/CENUSII, cos care de asemenea dropeaza la metinele Bacon in proportie de 80% cu succes din mapa farm de nivel 60.
ImagineImagineImagineImagine

Asa ca dragi colegi, bafta, mult noroc si spor la farmat. Le multumesc celor care inca acceseaza forumul Brilliants care e mort de vreun an si ceva si se mai intereseaza de cate ceva pe aici.

Belphegor
Utilizator inregistrat
Utilizator inregistrat
Mesaje: 5
Membru din: Aprilie 6th, 2019, 12:00 pm
Locatia: Bucuresti
Contact:

Re: [GHID] Eveniment de Paste

Mesaj de Belphegor » Aprilie 14th, 2019, 12:05 am

Amuzant "ghidul". Trist e ca ai dreptate. :)
Imagine

Scrie răspuns