Reclamatie Venon / Staff

În această secţiune veţi putea reclama orice încălcare a regulilor făcută de către un jucător sau chiar un membru staff.
Noi vom analiza reclamaţia şi vom lua măsurile necesare.
Avatar utilizator
gabinezu
Utilizator inregistrat
Utilizator inregistrat
Mesaje: 9
Membru din: Mai 12th, 2019, 2:58 pm

Reclamatie Venon / Staff

Mesaj de gabinezu » Iunie 8th, 2019, 11:21 pm

Salut, numele meu este Wargon in joc si Gabi in viata reala si am aproape 20 de ani, tin sa mentionez ca nu vreau niciun raspuns din partea oricarui membru din staff cu exceptia Ownerului Alex sau a unei persoane cu acelasi grad ca el.
In primul rand :
Din pacate nu mai găsesc screen urile dar domnisorul Venon aici citat, ne injura, se cearta cu noi in map1 si mare atentie, el fiind HELPER ! Am contactat o pe Elise sa ii explic problema si sa se ia amumite masuri dar degeaba fiindca nu avem dovezi(prost eu ca l am iertat de atatea ori si pe el si pe multi alti playeri pentru ca nu am vrut sa ma tiganesc pe forumuri) doar ca avem o scuza Nu Vad Nu Aud.Ei bine Alex sau persoana in competenta te rog frumos sa verifici consola sau ce ai tu asupra lui Venon ca sa vedem ce limbaj dragut are el.
In al doilea rand :
Observ ignoranta lui Catalin pe care orice l am intreba el nu poate raspunde dar fiind on pentru ca se plimba prin map1 fara nicio grija.L am intrebat de la cand se organizeaza un event pvp, la...la ce folosesc anumite lucruri dar raspunsul nu exista pentru ca suntem prea importanti pentru a raspunde playerilor mici asa ca noi....
In al treilea rand :
(Mai mult pentru cultura mea generala asa)
De ce si de cand exista favoritisme intre playeri si staff ? Fiind martor chiar acum 30 de min pe pielea mea la un astfel de moment.Am injurat si nu ma feresc de asta ( inca astept mute, nu ma deranjaza ).Darrrrr la randul meu am fost injurat de JuanLuis si nu numai (VIP Costel, ce faci esti bine) .Iar domnul Olteanu,SGA.A considerat sa imi atraga atentia ca daca mai continui primesc mute, dandu mi un avertisment ! Darrr eu l am intrebat vehement de ce doar eu avand in vedere ca eu eram injurat de mama si nu numai.Iar raspunsul lui a fost unul FANTASTIC ! Pe tine te am vazut, darrrrr mesajele in care eu eram injurat erau in chat si aveai acces la ele cu ușurință daca mareai fereastra de chat si am insistat foarte mult sa se uite dar mi a spus aceias poezie vreo 10 min cum că "pe tine te am vazut ca ai injurat nu ma intereseaza daca mai injuri iei mute, ai avertisment acum zi ms pentru asta".Daca tot suntem corecti dati pedeapsa meritata dar nu pe prietenii, favortisme sau mai stiu eu ce !!!
Multumesc frumos pentru timpul acordat si tin sa mentionez chiar daca nu contez si parerea mea este nesemnificativa ca din cauza Staffului mi s a schimbat parerea asupra serverului total !!!!
Doresc sa se ia masuri in cazurile acestea si nu numai !
O seara frumoasa.

Avatar utilizator
gabinezu
Utilizator inregistrat
Utilizator inregistrat
Mesaje: 9
Membru din: Mai 12th, 2019, 2:58 pm

Re: Reclamatie Venon / Staff

Mesaj de gabinezu » Iunie 8th, 2019, 11:39 pm

Am uitat sa subliniez, nu ma dernajaza sa primesc mute 1h,1 zi, 1 saptamana, 1 luna sau chiar si ban, e un joc si atat, dar tre sa fiti corecti indifetent de situatie sau player aia e ideea de baza si asta e ideea postarii acesteia.Ok ?
Ca am auzit fff multa lumea ca eu fac gura pentru ca nu vreau mute, nu i asa.

Scrie răspuns